Inställda utställningar - Cancelations COVID-19

HanseArt Lübeck 13-15 mars CANCELED

Två timmar innan incheckning på båten ringde mässarrangören och meddelade att utställningen ställs in pga coronautbrottet. Tyska myndigheter stoppade alla evenemang från och med fredagen den 13 mars. Det var lite som att proppen drogs ur all planering och fix för att få allt på plats innan resan. En stor besvikelse men ändå väntat. Jag har fortfarande inte packat upp min resväska...

Vårsalong Romele konsthall 10-19 april CANCELED

I veckan som gått har även konstrundor runt om i Skåne meddelat att de ställer in evenemang. Det började med Öppna Sinnen och senare konstrundan Österlen. Romele konsthall hade fortfarande förhoppningar om att kunna öppna sin salong till påsk men sedan på onsdagen, kom besked att även denna utställning ställs in. Helt plötsligt fick jag massor av tid att producera och är nu i full gång nytt projekt som jag hoppas kunna visa på Konsttrampet i Skanör 21-24 maj.

Art Fair Carrousel du Louvre 23-25 Oct 2020 POSTPONED

Corvid-19 2a vågen, stoppar även utställningen med PAKS Gallery i Paris. Beskedet kom bara några dagar innan mässan skulle öppna och mest synd är det om arrangörerna och gallerierna som lagt ner massor av jobb på planering och marknadsföring. Nu flyttas mässan fram ett år till den 22-24 oktober 2021.

Konst i Lund 30/10-1/11 INSTÄLLT

Ytterligare ett evenemang som inte blir av. Efter att Region Skåne gått ut med skärpta restriktioner i regionen beslöt sig arrangörerna för att det enda de kunde göra var att ställa in. Mycket tråkigt och svårt, framför allt för Engleson Gallerier och Kason Reklam som står för hela den ekonomiska förlusten.