'Runner Up' Certificate The 40th International Artavita Online Contest

Så här i Coronatider har jag börjat se mig om efter alternativa vägar att exponera min konst för publiken och online tävlingar har lite fångat mitt intresse. Man kan delta med självvalt antal verk för relativt låg kostnad och hitintills har det visat sig vara ett prisvärt verktyg för att få feedback på min konst. Deltagande har öppnat flera nya dörrar, möjligheter och kontakter för framtida utställningar. Bland annat då att visa min konst live i USA, verkar nu kunna bli verklighet. Som 'Runner Up' erbjuds jag en plats i Artavitas monter på SPECTRUM Miami Art Fair som går av stapeln i December 2021.

Artavita är en organisation med säte i Santa Barbara, USA. De har bland annat en portal för konstnärer att lägga upp sin portfolio på, arrangerar online tävlingar, virtuella utställningar och ställer ut på konstmässor runt om i USA.

thumbnail_Artavita_Contest40_Certificate_Anne Felicie Nickelsjpg