Utställning i Skanör 21 - 24 Maj 2020

konsttrampet_2020jpg

Konsttrampet i Falsterbo - Skanör

Fiskarstugan, Östergatan 38, Skanör. Öppet alla dagarna mellan 12:00 och 17:00

Konsttrampet är en trevlig lokal mini konstrunda under Kristihimmelfärdshelgen i Englesons fyra små gallerier på näset. Utställningen kombineras med lite frågesport som sponsras av lokala företag.

I år är jag ut helt själv i Fiskarstugan. Ulla Maria Johanson, min medutställare, gick tragiskt bort bara ett par veckor innan utställningen. Ulla Maria och jag har tidigare gjort flera utställningar tillsammans och hade planerat att ställa ut ihop ytterligare i framtiden. Nu blir det tyvärr inte så men nu under Konsttrampet, visar jag förutom min egen konst, även Ulla Marias verk som vi hade bestämt.

Hjärtligt välkomna in och titta!